Maak online een afspraak

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: di t/m vr 09.00u- 17.30u, za 09.00u - 14.00u

  • Pigmentvlekken
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Het ontstaan van pigmentvlekken.
Het ontstaan van pigmentvlekken kan heel wat verschillende oorzaken hebben. Je hormonen, een overmatige blootstelling aan de zon en genetische aanleg kunnen allemaal redenen zijn waardoor pigmentatie ontstaat. Goed om te weten is dat de meeste pigmentschade die zich op latere leeftijd openbaart is ontstaan in de eerste vier levensjaren.

Voorkomen van pigmentvlekken

Bescherming met crème en minerale poeder
Te meer een reden om babies en kleine kinderen goed te beschermen. De Pauw heeft daar speciale producten voor. Van Jane Iredale een doorzichtige minerale poeder die op het lichaam van de baby kan worden aangebracht met een sponsje en de beroemde zonbeschermingscreme van Environ. De crème is samengesteld met vele natuurlijke anti oxidanten en heeft een beschermingsfactor van 15. Deze crème beschermt ons voor 96% tegen UV straling. De open gelaten 4% hebben we nodig om de noodzakelijke vit.D aan te kunnen maken. Beide producten hebben een award gewonnen van The Cancer Foundation. Allebei zijn ze ook veilig voor babies en kleine kinderen. Neem de proef op de som; we hebben een mini tube zonnecreme voor je om het te proberen. Zelfs de meest gevoelige huid verbrandt niet.

Bescherming van binnenuit

Behalve goede bescherming tegen straling is het heel belangrijk om hierbij te denken aan zonbescherming van binnenuit. Het slikken van Omega-3 in combinatie met antioxidanten geeft een natuurlijke inwendige bescherming tegen het vormen van pigmentvlekken. Zelfs mensen die een zonne allergie hebben kunnen na 2 weken slikken van de genoemde producten de zon prima verdragen.

Herstellen en vervagen van pigmentvlekken.

Voorkomen en in zekere graad het herstellen en vervagen van pigmentvlekken is mogelijk, maar daarvoor is een evenwichtige formule van actieve ingrediënten nodig die de vorming en verspreiding van melanine (pigment in de huid) tegengaan. De Pauw adviseert en verkoopt deze producten.

Behandelingen en thuisproducten

We hebben speciale behandelingen om pigmentvlekken significant te vervagen. Die behandelingen moeten worden ondersteund door het thuisgebruik van producten. Ook hebben we mooie camouflage methoden met natuurlijke ingrediënten, die de huid niet verstoppen.

Maak vandaag nog een afspraak om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Wat onze klanten over ons zeggen:

Wat fijn dat we jullie weer mogen ontvangen in ons instituut!

Uiteraard zullen wij de richtlijnen van het RIVM volgen om jullie, maar ook om onszelf te beschermen. Daarnaast hanteren we het hygiëneprotocol van de Anbos (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging). We hebben een paar aanpassingen moeten doen om jullie en onze veiligheid en de 1,5 meter regel te waarborgen:

– De deur zal alleen geopend worden voor klanten die wij verwachten en een afspraak hebben. We vragen je om niet spontaan langs te komen met een vraag, producten kopen of een afspraak te maken. Laat het ons per mail weten wat we voor je kunnen doen en we plannen iets in en geven je graag alle aandacht;

– De routing in het gebouw is gewijzigd; na binnenkomst mag je direct na de voordeur rechtsaf de trap op waar we een wachtruimte hebben gecreëerd met voldoende afstand.

– Bij binnenkomst vragen we je je handen te desinfecteren.

– In de wachtruimte zal er geen leesmateriaal zijn en geen drankje worden geserveerd.

– We schudden geen handen en houden zoveel mogelijk afstand.

– Om contactmomenten te reduceren vragen we iedereen om op tijd te komen, dus niet te vroeg en niet te laat.

– We plannen meer tijd in tussen de behandelingen.

– Mensen met verhoogd risico of verminderde weerstand mogen niet naar onze salon komen.

– Tijdens de behandeling dragen we mondkapjes en handschoenen (indien nodig of wenselijk).

– Klanten hangen zelf hun jas op in de behandelkamer.

– Na elke behandeling worden alle contactpunten gedesinfecteerd.

– We behandelen alleen op afspraak, dus kom alleen.

– We vragen jullie je eigen make-up mee te brengen. Voorlopig kunnen we jullie niet opmaken zoals we gewend zijn.

– Werknemers die klachten hebben of contact hebben gehad met iemand die besmet is met het corona virus blijven thuis.

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!