Maak online een afspraak

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 - 17.30.

De Pauw: uw schoonheidsspecialiste in Zeist

In Zeist is De Pauw hét schoonheidsinstituut met een specifieke focus op huidverbetering. Hierin bieden wij onderscheidende (medische) behandelingen en kennen een eigen en unieke filosofie. Zo werken wij niet alleen aan de buitenkant, maar helpen u ook van binnenuit. Want wat we tegenkomen op het gelaat kan veroorzaakt worden door voeding of levensstijl. Wij kiezen samen met u voor een grondige verzorging en zodoende voor een blijvende huidverbetering. Daarnaast werken wij samen met specialisten op verschillende vlakken. Zo bent u verzekerd van het beste voor uw huid.

Maak kennis met ons team

Voor het beste resultaat vinden wij het belangrijk dat u consistent wordt geholpen door een vaste medewerker die qua expertise past bij uw huidprobleem en/of uw wensen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij kennen vanzelfsprekend elkaars dossier en kunnen zodra gewenst onze service op deze manier eenvoudig uitbreiden. Wat wij als team gemeen hebben is dat wij elkaar versterken, oog hebben voor ieder persoon en voor ieder detail en dat huidverbetering ons dag en nacht bezighoudt. Maak alvast kennis met iedereen.

Daniëlle – skin expert

Daniëlle weet als geen ander hoe ze bij hardnekkige huidproblemen kan zorgen voor een positief effect op de langere termijn. Hier ligt naast haar jarenlange ervaring bij De Pauw ook een certificering voor acne en bindweefselmassage aan ten grondslag. Ze verzorgt de make-up workshops. Daniëlle is gecertificeerd voor het aanbrengen van Permanente Make Up. Ze is ook gecertificeerd pedicure.

Fleur

Fleur is enorm gedreven om alle facetten van het vak in de vingers te krijgen. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Ervaar dit tijdens haar behandeling.

Zij is gecertificeerd en (online) boekbaar voor alle wax-behandelingen, make-up advies, CND gellak behandelingen en kleine gezichtsbehandelingen.

Fleur is enthousiast over een mooie oog-opslag, ze is gecertificeerd voor lash-lifting en wiper-extentions.

Maak een afspraak en ervaar het zelf. Bel, mail, app, of boek online

Willemijn

Willemijn is een aanwinst bij De Pauw en voelt zich al helemaal thuis. Willemijn zal na een inwerk periode boekbaar zijn voor verschillende onderdelen.

Bij schoonheidsspecialiste De Pauw in Zeist verlaat u altijd stralend de kliniek. Ontdek ook het genot en een stralende huid.

Plan online een afspraak in met een van onze medewerksters

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!