Maak online een afspraak

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: di t/m vr 09.00u- 17.30u, za 09.00u - 14.00u

De Pauw: uw schoonheidsspecialiste in Zeist

In Zeist is De Pauw hét schoonheidsinstituut met een specifieke focus op huidverbetering. Hierin bieden wij onderscheidende (medische) behandelingen en kennen een eigen en unieke filosofie. Zo werken wij niet alleen aan de buitenkant, maar helpen u ook van binnenuit. Want wat we tegenkomen op het gelaat kan veroorzaakt worden door voeding of levensstijl. Wij kiezen samen met u voor een grondige verzorging en zodoende voor een blijvende huidverbetering. Daarnaast werken wij samen met specialisten op verschillende vlakken. Zo bent u verzekerd van het beste voor uw huid.

Maak kennis met ons team

Voor het beste resultaat vinden wij het belangrijk dat u consistent wordt geholpen door een vaste medewerker die qua expertise past bij uw huidprobleem en/of uw wensen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij kennen vanzelfsprekend elkaars dossier en kunnen zodra gewenst onze service op deze manier eenvoudig uitbreiden. Wat wij als team gemeen hebben is dat wij elkaar versterken, oog hebben voor ieder persoon en voor ieder detail en dat huidverbetering ons dag en nacht bezighoudt. Maak alvast kennis met iedereen.

Daniëlle – skin expert

Danielle weet als geen ander hoe ze bij hardnekkige huidproblemen kan zorgen voor een positief effect op de langere termijn. Hier ligt naast haar jarenlange ervaring bij De Pauw ook een certificering voor acne en bindweefselmassage aan ten grondslag. Met Marieke verzorgt ze bovendien alle make-up workhops en is tevens gediplomeerd pedicure.

Danique – schoonheidsspecialiste

Een schoonheidsspecialiste, die in opleiding is voor allround schoonheidsspecialiste. Danique heeft het in zich om een hele goede skin-expert te worden. Zij doet alleen die behandelingen bij De Pauw waarvoor zij al is gecertificeerd.

Drs. Leanne Wong – cosmetic doctor

Leanne heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is NVCG gecertificeerd cosmetisch arts. Na haar studie heeft zij enkele jaren ervaring opgedaan op de afdelingen algemene chirurgie en plastische chirurgie bij verschillende ziekenhuizen. Daarna heeft ze de specialisatie cosmetische geneeskunde gedaan en werkt ze nu in een cosmetisch kliniek. Leanne heeft speciale interesse in niet-invasieve esthetische behandelingen van het gelaat. Haar doel is om mensen mooier en zelfverzekerder te laten voelen met behoud van hun natuurlijke schoonheid.

Bij schoonheidsspecialiste De Pauw in Zeist verlaat u altijd stralend de kliniek. Ontdek ook het genot en een stralende huid.

Plan online een afspraak in met een van onze medewerksters

Wat onze klanten over ons zeggen:

Wat fijn dat we jullie weer mogen ontvangen in ons instituut!

Uiteraard zullen wij de richtlijnen van het RIVM volgen om jullie, maar ook om onszelf te beschermen. Daarnaast hanteren we het hygiëneprotocol van de Anbos (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging). We hebben een paar aanpassingen moeten doen om jullie en onze veiligheid en de 1,5 meter regel te waarborgen:

– De deur zal alleen geopend worden voor klanten die wij verwachten en een afspraak hebben. We vragen je om niet spontaan langs te komen met een vraag, producten kopen of een afspraak te maken. Laat het ons per mail weten wat we voor je kunnen doen en we plannen iets in en geven je graag alle aandacht;

– De routing in het gebouw is gewijzigd; na binnenkomst mag je direct na de voordeur rechtsaf de trap op waar we een wachtruimte hebben gecreëerd met voldoende afstand.

– Bij binnenkomst vragen we je je handen te desinfecteren.

– In de wachtruimte zal er geen leesmateriaal zijn en geen drankje worden geserveerd.

– We schudden geen handen en houden zoveel mogelijk afstand.

– Om contactmomenten te reduceren vragen we iedereen om op tijd te komen, dus niet te vroeg en niet te laat.

– We plannen meer tijd in tussen de behandelingen.

– Mensen met verhoogd risico of verminderde weerstand mogen niet naar onze salon komen.

– Tijdens de behandeling dragen we mondkapjes en handschoenen (indien nodig of wenselijk).

– Klanten hangen zelf hun jas op in de behandelkamer.

– Na elke behandeling worden alle contactpunten gedesinfecteerd.

– We behandelen alleen op afspraak, dus kom alleen.

– We vragen jullie je eigen make-up mee te brengen. Voorlopig kunnen we jullie niet opmaken zoals we gewend zijn.

– Werknemers die klachten hebben of contact hebben gehad met iemand die besmet is met het corona virus blijven thuis.

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!