Maak online een afspraak

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: di t/m vr 09.00u- 17.30u, za 09.00u - 14.00u

De Pauw: uw schoonheidsspecialiste in Zeist

De Pauw is een schoonheidsspecialiste met onderscheidende behandelingen. Onze filosofie voor huidverbetering is uniek. Zo werken wij niet alleen aan de buitenkant, maar helpen u van binnenuit. Want wat we tegenkomen op het gelaat kan veroorzaakt worden door voeding of levensstijl. Wij kiezen met u voor een grondige verzorging en zodoende voor een blijvende huidverbetering. Daarnaast werken wij samen met specialisten op verschillende vlakken. Zo bent u verzekerd van het beste voor uw huid.

Maak kennis met ons team

De Pauw is dé schoonheidsspecialiste in Zeist waar de focus ligt op huidverbetering. Wij hanteren een persoonlijke benadering en u wordt geholpen door een vaste medewerker. We kennen elkaars dossiers, maar hebben ieder onze specialisaties. Zo kunnen wij onze service uitbreiden wanneer dat gewenst is en wordt u geholpen door een team dat elkaar versterkt en harmonieus samenwerkt met oog voor detail. U verlaat mede door ons personeel altijd stralend en ontspannen onze schoonheidssalon. Maak alvast kennis met iedereen.

Daniëlle

Daniëlle is allround schoonheidsspecialiste en expert in het creëren van positieve effecten op de langere termijn. Haar certificeringen voor acne, bindweefselmassage en shiatsu zijn de oplossing tegen hardnekkige huidproblemen. Opgedane ervaring bij een wellnesscentrum brengt zij bij De Pauw in de praktijk door massages die een diepe ontspanning creëren. Hiermee wordt de zelfhelende kracht van het lichaam gestimuleerd. Naast deze kwaliteiten, is Daniëlle ook een gediplomeerd pedicure en bezit zij de certificeringen van Environ, LavieSage, Jane Iredale en Perfect Eyelash.

Drs. Leanne Wong

Drs. Leanne Wong heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is NVCG gecertificeerd cosmetisch arts. Drs. Wong heeft na haar studie enkele jaren ervaring opgedaan op de afdelingen algemene chirurgie en plastische chirurgie bij verschillende ziekenhuizen. Daarna heeft ze de specialisatie cosmetische geneeskunde gedaan en doet nu haar werkzaamheden in een cosmetisch kliniek. Drs. Wong heeft speciale interesse in niet-invasieve esthetische behandelingen van het gelaat. Haar doel is om mensen mooier en zelfverzekerder te laten voelen met behoud van hun natuurlijke schoonheid.

Bij schoonheidsspecialiste De Pauw in Zeist verlaat u altijd stralend de kliniek. Ontdek ook het genot en een stralende huid.

Plan online een afspraak in met een van onze medewerksters

Wat onze klanten over ons zeggen: