Maak online een afspraak

T: 030 - 633 03 34 | Whatsapp: 06 822 02 474 - Openingstijden: di t/m vr 09.00u- 17.30u, za 09.00u - 14.00u

De Pauw: uw schoonheidsspecialiste in Zeist

In Zeist is De Pauw hét schoonheidsinstituut met een specifieke focus op huidverbetering. Hierin bieden wij onderscheidende (medische) behandelingen en kennen een eigen en unieke filosofie. Zo werken wij niet alleen aan de buitenkant, maar helpen u ook van binnenuit. Want wat we tegenkomen op het gelaat kan veroorzaakt worden door voeding of levensstijl. Wij kiezen samen met u voor een grondige verzorging en zodoende voor een blijvende huidverbetering. Daarnaast werken wij samen met specialisten op verschillende vlakken. Zo bent u verzekerd van het beste voor uw huid.

Maak kennis met ons team

Voor het beste resultaat vinden wij het belangrijk dat u consistent wordt geholpen door een vaste medewerker die qua expertise past bij uw huidprobleem en/of uw wensen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisatie. Wij kennen vanzelfsprekend elkaars dossier en kunnen zodra gewenst onze service op deze manier eenvoudig uitbreiden. Wat wij als team gemeen hebben is dat wij elkaar versterken, oog hebben voor ieder persoon en voor ieder detail en dat huidverbetering ons dag en nacht bezighoudt. Maak alvast kennis met iedereen.

Daniëlle – skin expert

Daniëlle weet als geen ander hoe ze bij hardnekkige huidproblemen kan zorgen voor een positief effect op de langere termijn. Hier ligt naast haar jarenlange ervaring bij De Pauw ook een certificering voor acne en bindweefselmassage aan ten grondslag. Ze verzorgt de make-up workshops. Daniëlle is gecertificeerd voor het aanbrengen van Permanente Make Up. Ze is ook gecertificeerd pedicure.

Drs. Leanne Wong – cosmetic doctor

Leanne heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is NVCG gecertificeerd cosmetisch arts. Na haar studie heeft zij enkele jaren ervaring opgedaan op de afdelingen algemene chirurgie en plastische chirurgie bij verschillende ziekenhuizen. Daarna heeft ze de specialisatie cosmetische geneeskunde gedaan en werkt ze nu in een cosmetisch kliniek. Leanne heeft speciale interesse in niet-invasieve esthetische behandelingen van het gelaat. Haar doel is om mensen mooier en zelfverzekerder te laten voelen met behoud van hun natuurlijke schoonheid.

Bij schoonheidsspecialiste De Pauw in Zeist verlaat u altijd stralend de kliniek. Ontdek ook het genot en een stralende huid.

Plan online een afspraak in met een van onze medewerksters

Wat onze klanten over ons zeggen:

Heeft u een vraag aan onze specialistes? Stel hem hier!